2021-12-04 07:53:16• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Rák - Kifejezetten kellemes hétvégére, nyugodt szombatra számíthatsz

Napi horoszkóp december 4-re a tizenkét csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.

Te olyan ember vagy, akire nem lehet ráfogni, hogy különösebben álmodozó típus lenne, vagy nem látná reálisan a dolgait. Ha időnként mégis elragadnának az ideák, ott van melletted a párod, aki visszahoz a realitásba. A napi horoszkóp javaslata szerint szombaton se legyél rá ezért dühös, sőt, köszönd meg neki!


Bika: IV. 20. - V. 20.

Nem kellene minden kis sérelmen felhúzni az orrodat. Ez az időszak is, ahogy sajnos mostanában egyre inkább így történik, a kelleténél is változékonyabb. El kell fogadnod, hogy az életben akadnak dolgok, amiket egyszerűen nem irányíthatsz. Engedd el, különben sajnos te húzod a rövidebbet.


Ikrek: V. 21. - VI. 21.

Szombaton újhold van a Nyilasban. Számodra pedig ez különösen fontos nap, mert valójában bármiben újíthatsz. Nagyon kalandos lehet a napod. Ha párkapcsolatra vágysz, és esetleg eddig nem volt bátorságod közeledni a másik felé, most erőt gyűjthetsz hozzá. Régóta érlelődik benned a gondolat, tedd meg az első lépést!


Rák: VI. 22. - VII. 22.

Kifejezetten kellemes hétvégére, nyugodt szombatra számíthatsz. Amit eddig alkottál, elértés, az bizalommal és elégedettséggel tölti el téged. Csak egyet kellene még megtanulnod: dicsérd meg a többieket, ha ők is jól teszik a dolgukat.


Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22.

Te a végletek embere vagy általában véve is, de mostanában még önmagadhoz képest is túlzásba viszel ezt-azt. Mielőtt kiabálni kezdenél valakivel, győződj meg róla, hogy a másik valóban azt teszi-e, amit gondolsz róla. A szombat csodás nap, és épp arra a legalkalmasabb, hogy újíts, változtass a korábbi téves gondolkodásodon.


Szűz: VIII. 23. - IX. 22.

Bár te hajlamos vagy rá, hogy túlságosan racionálisan közelíts az érzelmi kérdésekhez is, szombaton végre meg tudsz nyílni a többiek előtt, és őszintén ki tudod fejezni a gyengédségedet, a törődést. Használd a Nyilas újhold pozitív energiáit, a családod örömmel fogadja a változásokat, az új énedet!


Mérleg: IX. 23. - X. 22.

Szombaton a Nyilas jegyében áll az újhold, ami beszélgetésre, csevegésre késztet. Talán alig várod a találkozást a szeretteiddel, akikkel remekül megértitek egymást. Olyan beszélgetésekben lehet részed, amelyek során valóban őszintén át tudjátok beszélni a problémákat. Sőt, megoldást is találtok hozzá.


Skorpió: X. 23. - XI. 21.

Pároddal akadnak viták szombaton, és úgy érzed, néhány dolgot meg kellene beszélnetek. Viszont ezek inkább neked fontosak, a párod nem mindenben ért veled egyet. A Skorpió számára nagy kihívás a szerelem, de ez most inkább az összecsapások színtere – persze a szenvedélyesebbik fajtából, aminek a végén édes a békülés...


Nyilas: XI. 22. - XII. 21.

A Nap és a Hold együttáll a Nyilasban. Az újhold számodra kitűnő lehetőségeket jelez, a megújulás, az új kezdet energiáit hozza el. Bármelyik életszakaszban is jársz, szombaton új periódus kezdődhet az életed bármelyik területén: a magánéletben, a karrierben, az egészségedben egyaránt. Nagy szerencsét jelez ez a bolygóállás, élj vele!


Bak: XII. 22. - I. 19.

A Bakban járó Vénusz az otthoni harmónia, a családi rend megtalálásának esélyét szimbolizálja. Ha még keresed a társadat, szombaton nagyonis érdemes ismerkedni, mert utadba sodorhat valakit a sors, aki mindenben megfelel az elvárásaidnak...


Vízöntő: I. 20. - II. 18.

Új ismeretségeket hozhat számodra ez a szombat, a barátok különösen fontos szerepet játszanak most az életedben. Egy fontos segítő is közülük kerülhet ki – sőt, ki tudja, talán még új szerelem is a baráti ismeretségből bontakozik ki. Igazából ez utóbbi nálad nem újdonság...


Halak: II. 19. - III. 20.

Bár túl sok a teher, ami rád nehezedik, most a tervek és nagy távlatok keresése ad a feszültségek alól némi menekvést. A Nyilas optimizmusával megtalálod minden helyzetben a kivezető utat, a konstruktív megoldást. Ha új munkalehetőségen gondolkodsz, érdemes mielőbb beadni a jelentkezésedet. Jók az esélyeid.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: